Papricas de iepure cu slanina

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o tigaie, in untura, ceapa taiata felii si slanina fiarta.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 1 lingura untura
  • 3 cepe mari
  • 100 g slanina
  • 2 cesti zeama de carne
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura bulion
  • sare.

Mod de preparare

Pentru papricasul de iepure se pregateste iepurele, se taie bucati, se pune la marinat. Se prajeste usor intr-o tigaie, in untura, ceapa taiata felii si slanina fiarta, taiata in bucatele de 1 cm. Se scurge bine iepurele din marinata, se pun bucatile in cratita, se lasa sa se rumeneasca. Se adauga apoi cate putina apa sau zeama de carne, o Iingurita de boia de ardei si o lingura de bulion, subtiate cu zeama de la marinata, trecuta prin sita. Se potriveste gustul sarat. Se lasa sa fiarba o ora si jumatate pana ce carnea devine frageda.


Papricasul de iepure se serveste cald.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors