Ostropel de iepure

Se pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi. Se lasa sa stea la marina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de iepure
  • 5 cepe mici
  • 2 linguri unt
  • 1 I vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
  • 150 gr slanina
  • piper boabe
  • 1 lingurita faina

Mod de preparare

Se pune carnea curatata in prealabil de pielita la marinat in vin rosu, impreuna cu foaia de dafin, piper boabe si usturoi. Se lasa sa stea la marinat pana a doua zi , cand se pune la rumenit in unt amestecat cu ulei. Se presara apoi cu faina, se toarna vinul de la marinata, se adauga slanina, sare, piper, cepele maruntite si se lasa pe foc mic, sau la cuptor, la fiert.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ardei umpluti Ciorba radauteana Supa de galuste

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors