Muschi tocat din carne de cerb

Carnea se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga ceapa prajita putin in ulei, painea muiata in apa rece si se trece din nou prin mas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr carne de cerb
  • 100 gr paine
  • 1 ceapa
  • 1 morcov fiert
  • 1 ou fiert si 2 oua crude
  • 2 gr piper pisat
  • 30 gr untura
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de pesmet

Mod de preparare

Carnea se taie bucati si se trece prin masina de tocat. Se adauga ceapa prajita putin in ulei, painea muiata in apa rece si se trece din nou prin masina de tocat. Se adauga ouale, se sareaza si se pipereaza, apoi se framanta bine cu mana. Tocatura se intinde, ca un aluat si se pun la mijloc morocvii taiati bastonase, oul fiert, taiat in lungime si se ruleaza. Se unge pe deasupra cu ou batut si se pune intr-o tava unsa cu untura si presarata cu pesmet. Se introduce in cuptorul incins si se coace timp de o ora.


Se serveste taiat felii.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Tocanita taraneasca de ciuperci Tocanita de pui

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala