Ingrediente: • muschi de caprioara – 1 kg • fresh de portocale – 500 ml • vin
Ingrediente:
• muschi de caprioara – 1 kg
• fresh de portocale – 500 ml
• vin rosu demisec, calitativ – 1 pahar
• miere – 2 lingurite
• cimbru – 2 firicele
• scortisoara – 2 batoane
• ulei de masline – 2 linguri
• ceapa salota – 2 buc
• usturoi – 4-5 catei
• sare – dupa gust
• piper – 1 lingurita
Mod de marinare si preparare:
• lasati bucata de muschi intreaga intr-o tava adanca
• taiati salota cuburi si usturoiul marunt
• adaugati uleiul peste muschi si asezonati cu sare si piper
• ungeti cu miere si adaugati vinul rosu si fresh-ul de portocale
• marinati timp de 10 minute, folosind caserola de marinare rapida FoodSaver, apoi lasati-o in frigider pentru 24 de ore
• vidati muschiul impreuna cu cimbrul, batonul de scortisoara si 1-2 polonice din sosul de marinada intr-o punga de vidare FoodSaver
• vidati punga cu 1-2 servetele in interior pentru a absorbi lichidele in exces si pentru a se lipi corespunzator
• introduceti-o in aparatul de gatire in vid SousVide la 52 ⁰C pentru 60 de minute
*optional puteti sa ii dati culoare in tigaie, cu putin unt, sare si piper
• lasati-o la odihnit cca. 30 de minute
• se serveste medium rare – medium
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post