Mititei din carne de cerb

Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne de cerb se adauga cate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de cerb
  • 200 gr carne de porc
  • 20 gr sare
  • 10 gr bicarbonat
  • 2 gr cimbru
  • 25 gr usturoi
  • 3 gr ardei iute
  • 2 gr piper
  • zeama de carne

Mod de preparare

Carnea se curata, apoi se taie bucati mici, care se trec prin masina de tocat si se amesteca bine. Pentru fiecare kg de carne de cerb se adauga cate 200 gr carne grasa de porc si se toaca din nou. Se framanta bine si se adauga sare, bicarbonat, cimbru, usturoi, ardei iute, piper pisat, zeama de oase si se amesteca din nou. Se tine apoi la rece amestecul.


Mititeii se frig pe gratarul incins si se servesc fierbinti.

Alte retete:

Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala