Mancare de prepelite cu varza

Prepelitele se curata, apoi se sareaza si se pun la prajit in untura incinsa. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se prajesc in untura ramasa costita si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 prepelite
  • 100 gr untura
  • 300 gr carnati
  • 200 gr costita afumata
  • piper boabe
  • cimbru
  • 1
  • 5-2 kg varza murata
  • 3-4 rosii
  • 30 gr bulion

Mod de preparare

Prepelitele se curata, apoi se sareaza si se pun la prajit in untura incinsa. Dupa ce s-au rumenit, se scot si se prajesc in untura ramasa costita si carnatii taiati felii. Se adauga apoi bulionul, se stinge cu putina apa si se pune varza murata. Dupa ce varza a fiert, se pun jumatatile de prepelita, iar deasupra rosiile taiate felii. Se introduce vasul la cuptor si se tine pana scade zeama si se rumeneste deasupra.


La servire, varza se asaza in mijlocul platoului, alaturi prepelitele, peste varza feliile de carnati, iar peste prepelite, felii de costita si cateva felii de rosii din varza.

Alte retete culinare:

Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala