Se pun la fiert prepelitele curatate si spalate impreuna cu orezul si cativa carnati in zeama de carne. Se face un sos dintr-o lingurita de faina cal
Se pun la fiert prepelitele curatate si spalate impreuna cu orezul si cativa carnati in zeama de carne. Se face un sos dintr-o lingurita de faina calita in unt, pana se rumeneste putin si se stinge cu vinul alb. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se tine la cald. Dupa ce orezul a fiert, se scot prepelitele si carnatii si se adauga cateva linguri din sosul pregatit. Se amesteca bine si se serveste.
Orezul se pune intr-o farfurie, deasupra se asaza prepelitele si carnatii si se stropeste totul cu sosul ramas.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post