Mancare de porumbei

Porumbeii se curata, se golesc si se flambeaza, iar apoi se impaneaza cu slanina. Se pune uleiul la incins, se adauga 20 de cepe taiate marunt si ust

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 porumbei
  • 100 gr ulei
  • 20 cepe mici
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 gr slanina
  • zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Porumbeii se curata, se golesc si se flambeaza, iar apoi se impaneaza cu slanina. Se pune uleiul la incins, se adauga 20 de cepe taiate marunt si usturoiul. Porumbeii se intorc mereu si se lasa sa se rumeneasca bine. Se scot, se asaza porumbeii pe farfurie cu cepele de jur imprejur iar sosul se strecoara, se degreseaza si se adauga in ele zeama de lamaie. Se toarna apoi peste porumbei.


Se serevste mancarea calda.

Alte retete:

Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Muschi de porc la cuptor

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala