Mancare de iepure cu vanat

Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 1 lingura unt
  • 6 linguri ulei
  • 4 bucati arpagic
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar cu vin
  • sare
  • piper
  • 3 linguri bulion de rosii
  • 300 gr ciuperci
  • patrunjel verde tocat
  • 1 pahar apa

Mod de preparare

Carnea de iepure se curata de pielite si se pune intr-un vas cu unt si ulei fierbinte. Se intoarce pe toate partile si se lasa pe foc mare, pana se albeste. Se pune apoi pe foc mic, se adauga arpagic, faina, se toarna vinul, apa si bulionul de rosii, dupa care se potriveste la gust de sare si piper. Se lasa sa fiarba incet. Separat se prepara ciupercile: se curata, se spala si se taie felii. Se pun apoi la calit in 2 linguri ulei si se adauga apoi in vasul cu carnea de iepure. Se mai lasa la fiert putin, dupa care se adauga patrunjel verde tocat marunt.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Ciorba radauteana

Ardei umpluti

Chiftele

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors