Iepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Pentru a pregati aceasta mancare cu iepure si carnati aveti nevoie de un iepure si 5-6 fire de carnati.
Iepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Puteti folosi si iepure de camp si domestic pentru aceasta reteta, cu diferenta ca daca folositi vanat trebuie tinut la marinat pentru ca sa se frageseasca carnea.
Se face bucati iepurele si se condimenteaza.
Se pune ulei peste, se pune morcovul taiat rondele si ceapa taiata julien si un pic de apa.
Se condimenteaza si se da la cuptor. Cand e aproape gata se pune si pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa 5-10 min. Mancarea de iepure si carnati la cuptor cu sos e gata cand se desprinde carnea cu usurinta de pe os.
Mancarea de iepure si carnati la cuptor cu sos poate fi servita cu faluste sau cu piure de cartofi.
Alte retete cu carne de iepure recomandate:
Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...
Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici