Iepure si carnati la cuptor cu sos

Iepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Pentru a pregati aceasta mancare cu iepure si carnati aveti nevoie de un iepure si 5-6 fire de carnati.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un iepure
  • 4-6 carnati
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate

Mod de preparare

Iepure si carnati la cuptor cu sos este o reteta delicioasa cu carne de iepure. Puteti folosi si iepure de camp si domestic pentru aceasta reteta, cu diferenta ca daca folositi vanat trebuie tinut la marinat pentru ca sa se frageseasca carnea.
Se face bucati iepurele si se condimenteaza.
Se pune ulei peste, se pune morcovul taiat rondele si ceapa taiata julien si un pic de apa.
Se condimenteaza si se da la cuptor. Cand e aproape gata se pune si pasta de tomate, se amesteca bine si se mai lasa 5-10 min. Mancarea de iepure si carnati la cuptor cu sos e gata cand se desprinde carnea cu usurinta de pe os.


Mancarea de iepure si carnati la cuptor cu sos poate fi servita cu faluste sau cu piure de cartofi.
Alte retete cu carne de iepure recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide