Iepure pregatit saseste

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la prajit, in ulei fierbinte

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure
  • 2 linguri ulei sau 50 gr unt
  • 1 lingura faina
  • 1 kg zeama de carne
  • 2 linguri smantana
  • Pentru bait:
  • 2 pahare apa
  • 1 jumatate pahar otet
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • cuisoare

Mod de preparare

Se prepara baitul si se introduc in el bucatile de iepure. Dupa ce a stat 24 de ore in bait, carnea se scoate si se pune la prajit, in ulei fierbinte. Se adauga faina, apoi zarzavatul din bait. Se toarna zeama de carne si o cantitate mica de bait. Se lasa la fiert, iar dupa ce carnea s-a patruns bine, se scoate si se asaza pe o farfurie. Deasupra se toarna sosul strecurat si amestecat cu smantana.


Se serveste imediat.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Rulada de porc

Chiftele

Chec cu portocale

Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

Piure de cartofi cu spanac si leurda

Din categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...

Hummus cu leurda si lipii de casa

Pentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
ReteteCulinare.RO

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta