Iepure delicios

Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschii si pulpele de la iepure
  • 2 linguri de unt
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper boabe
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 1 pahar de sman­tana
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Se taie carnea bucati potrivit de mari, dupa ce s-a scos din sosul marinat, si se sareaza usor. Se rumeneste carnea in unt, se adauga un pahar de vin si un pahar de apa calda, se acopera cratita si se fierbe la foc mic. O data cu carnea se pune in sos putin piper sau o foaie de dafin.

Separat se pregatesc ciupercile astfel : se curata de partea tare care a stat in pamint, se spala in mai multe ape reci, se taie felii sub- tin si se pun in cratita cu o lingura de unt Se lasa sa scada la foc mic O data cu ciupercile se adauga si ceapa tocata marunt si se fierb f^ preuna. Se adauga putina apa si sarea necesara si se rastoarna ciuper. cile in cratita in care se face carnea. Se introduce cratita in cuptorul cald si se lasa o ora.

Cand se serveste, se acopera cu smantana proaspata.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors