Iepure cu zarzavat

Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o lingura de ulei.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure
  • zarzavat de supa
  • 3 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 frunza de dafin
  • 150 g arpagic
  • 1 paharel cu vin
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o lingura de ulei. Se adauga iepurele taiat bucati. Se lasa putin sa se rumeneasca, se pune apoi cate putina apa, ca sa se fragezeasca. Se prajesc, de asemenea in ulei, doi morcovi, o radacina de patrunjel, 1/2 telina, toate taiate felii rotunde.
Cand carnea s-a fiert pe jumatate, se adauga zarzavatul, sare, piper, o frunza de dafin, arpagicul prajit in ulei. Se adauga si sangele subtiat cu zeama de la marinata si strecurat, un paharel cu vin amestecat cu bulion si se lasa sa scada cat trebuie.


Iepurele cu zarzavat se serveste rece.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala