Iepure cu zarzavat

Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o lingura de ulei.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 iepure
  • zarzavat de supa
  • 3 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 frunza de dafin
  • 150 g arpagic
  • 1 paharel cu vin
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru iepurele cu zarzavat se pregateste iepurele ca pentru mancarea cu masline. Se prajeste usor o ceapa taiata felii cu o lingura de ulei. Se adauga iepurele taiat bucati. Se lasa putin sa se rumeneasca, se pune apoi cate putina apa, ca sa se fragezeasca. Se prajesc, de asemenea in ulei, doi morcovi, o radacina de patrunjel, 1/2 telina, toate taiate felii rotunde.
Cand carnea s-a fiert pe jumatate, se adauga zarzavatul, sare, piper, o frunza de dafin, arpagicul prajit in ulei. Se adauga si sangele subtiat cu zeama de la marinata si strecurat, un paharel cu vin amestecat cu bulion si se lasa sa scada cat trebuie.


Iepurele cu zarzavat se serveste rece.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors