Iepure cu vin

Pentru a prepara aceasta reteta de iepure cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: iepure, vin, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, bulion, dafin.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 iepure marinat
  • 300 ml ulei
  • 3 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 g bulion
  • 1 foaie de dafin
  • 300 ml vin

Mod de preparare

Iepurele se scoate din marinata, care a fost pregatita in prealabil, se sterge cu cu prosop, se taie in bucati si se caleste in ulei. Se pune iepurele in alta oala,se pune putina apa si se lasa sa fiarba acoperit.

In uleiul in care a fost prajit iepurele se prajeste ceapa tocata marunt si cand e aproape gata se adauga usturoiul. Se prajesc un pic impreuna, dupa care se adauga bulionul, boabe de piper, o foaie de dafin si sare.

Se adauga vin si apa. Se toarna compozitia peste iepure si se lasa sa fiarba 20 de minute.


Poate fi servit imediat.

Alte retete recomandate:

Iepure in aspic

Mancare de iepure cu sos picant

Budinca de iepure

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala