Grauri fripti

Graurii se curata, se golesc, apoi se spala bine si se pun la prajit, intr-un vas cu unt. Se scot apoi din vas, iar in untul ramas se pun cepele taia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15-20 grauri
  • 3 linguri unt
  • 3-4 cepe
  • patrunjel verde
  • 20-30 ciuperci
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar de vin
  • 1 jumatate pahar zeama de carne
  • felii de paine alba
  • sare

Mod de preparare

Graurii se curata, se golesc, apoi se spala bine si se pun la prajit, intr-un vas cu unt. Se scot apoi din vas, iar in untul ramas se pun cepele taiate, patrunjelul si ciupercile tocate. Se adauga o lingura de faina, paharul de vin si o jumatate de pahar de zeama de carne. Se adauga graurii, dupa ce a dat in cateva clocote si se lasa sa fiarba aproximativ 10 minute. Separat se prajesc crutoane de paine.


La servire se pun pe o farfurie crutoanele si pe fiecare din ele cate un graur, iar deasupra se toarna sosul.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Curcan umplut Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors