Pentru gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli, carnea de vanat se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara.
Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli este delicios. Pentru aceasta reteta de vanat, carnea se tine in bait pentru a se fragezi si dupa aceea, o putem prepara. Brocolli trebuie fiert in apa cu sare, apoi stropit cu unt fierbinte. Rulourile se fac din aluat asa cum se fac galustele cu prune, dar se fac sub forma de bastonase de opt pana la 10 centimetri grosime, care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.
La aceste preparate, se face un sos din fructe de padure - mure si zmeura. Sosul se face topind 50 g de unt, adaugam fructele, lasam cateva minute la calit, apoi adaugam o lingura de faina alba dizolvata in 200 ml de apa, fierbem pana se ingroasa, dam gust cu sare, piper, dupa preferinta adaugam 100 ml de vin rosu aromat.
Rulourile: se folosesc 2 cartofi fierti si pisati, 2 oua, 5 linguri de faina, sare; se amesteca bine, apoi se fac bastonase care se fierb in apa sarata, apoi se prajesc in unt.
Gratarul de vanat cu garnitura de rulouri din aluat si brocolli se serveste cald.
Când îți este poftă de ceva dulce și bun, Andra Mihail îți recomandă aceste plăcinte rapide cu...
Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușorDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri