Fazanul se curata de pene, se parleste si se goleste de intestine, apoi se condimenteaza si se lasa deoparte. Se toaca inima, pipota, ficatul, impreu
Fazanul se curata de pene, se parleste si se goleste de intestine, apoi se condimenteaza si se lasa deoparte. Se toaca inima, pipota, ficatul, impreuna cu carnea de porc, 50 gr slanina si cateva fire de patrunjel. Ciupercile se spala si se curata, apoi se taie marunt si se lasa la inabusit in putin unt. Dupa ce s-au racit, se amesteca cu tocatura, se adauga sare, piper, vinul alb si se amesteca bine. Se umple apoi fazanul cu pasta si se infasoara cu o bucata de slanina. Se tine la rece 12 ore, dupa care se pune intr-un vas, se acopera si se da la cuptor, la foc potrivit. Cand fazanul este aproape rumenit, se toarna 1 jumatate pahar apa clocotita, 1 jumatate pahar vin, sare, piper, se acopera si se lasa sa fiarba la foc slab doua ore.
Se serveste cald.
Alte retete:
Curcan umplut Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post