Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa, morcovul, sare si piper. Se adauga c
Fazanul se curata si se spala. Se impaneaza apoi cu bucatele subtiri de slanina. Se pun la calit, cu unt, ceapa, morcovul, sare si piper. Se adauga cateva felii de slanina, zeama de carne si vinul. Fazanul se adauga in vasul cu zarzavatul si se lasa la inabusit timp de 2 ore. Dupa ce s-a fiert carnea, se scoate din vas, iar legumele se paseaza.
Sosul format se serveste separat, dintr-o sosiera. Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Piftie de curcan Rulada de porc Friptura de vita la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post