Fazanul se curata de pene si intestine, se spala si se sterge. Se acopera apoi pieptul cu felii de slanina si se pune cu unt sa se rumeneasca in cupto
Fazanul se curata de pene si intestine, se spala si se sterge. Se acopera apoi pieptul cu felii de slanina si se pune cu unt sa se rumeneasca in cuptor. Se scot feliile de slanina, dupa ce-sa rumenit frumos fazanul si se sareaza. Se mai da apoi la cuptor inca un sfert de ora. Se adauga felioarele de slanina prajite in unt impreuna cu ciupercile spalate si tocate marunt . Se toarna deasupra ceasca de sos Madera si se lasa sa fiarba pe foc mic, cu un capac.
Se serveste cald.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ciorba radauteana
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post