Escalop din carne de urs

Se taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi in ulei incins, apoi se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de urs
  • 300 gr ciuperci
  • 100 ml ulei
  • piper pisat
  • 100 ml vin
  • 50 gr faina
  • 1 legatura de verdeata
  • 12 felii de paine

Mod de preparare

Se taie fileuri din pulpa de urs si se bat cu ciocanul. Se sareaza, se pipereaza si se dau prin faina. Se pun la prajit apoi in ulei incins, apoi se scot si se calesc ciupercile in uleiul ramaa. Se adauga peste acestea faina, se stinge cu vin si apa si se toarna peste bucatile de escalop. Se lasa sa mai fiarba inabusit pana ce carnea devine moale, amestecand continuu.


Carnea se serveste pe felii de paine prajita, se toarna deasupra sosul si se presara cu verdeata tocata.

Alte retete culinare:

Tocanita de vita Tocanita de pui Tocanita din carne de porc

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rapid cu banane si crema de vanilie

Este un desert tare bun, seamana putin cu tiramisu, se prepara rapid si se mananca la fel de rapid. Sper sa va placa! :X 

Desert rapid cu banane si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide