Cristei la tava

Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie de lamaie. Se pun apoi intr-o tava

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cristei
  • 1 jumatate lamaie
  • 1 lingura unt
  • 3-4 linguri zeama de carne
  • 1 pahar mic vin

Mod de preparare

Cristeii se curata de pene, se spala bine, se sareaza, se pipereaza si se introduce in fiecare o jumatate de felie de lamaie. Se pun apoi intr-o tava cu unt, zeama de carne si vinul si se dau la cuptor, la foc potrivit. In timpul frigerii se stropesc din cand in cand cu sosul din tava.


Se servesc cu salata de ardei.

Alte retete culinare:

Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Curcan umplut

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de pui si ciuperci in sos de rosii

Se prepara repede si este buna si satioasa. 

Tocanita de pui si ciuperci in sos de rosii
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide