Cristei la frigare

Cristeii se curata de pene, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pune in fiecare cate o felie mica de slanina afumata si se introduce in frigare. Se u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cristei
  • 50 gr slanina afumata
  • 20 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cristeii se curata de pene, apoi se sareaza si se pipereaza. Se pune in fiecare cate o felie mica de slanina afumata si se introduce in frigare. Se ung din cand in cand cu unt topit cristeii si cu apa sarata.


Se servesc cu salata de castraveti murati.

Alte retete culinare:

Chiftele Rulada de porc Tocanita de legume cu pulpe de pui

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala