Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa
Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se sareaza putin si se pipereaza dupa gust, apoi se unge cu grasime. Cotletele astfel pregatite se praÂjesc in ulei fierbinte, se lasa in cratita si se acopera cu o ceasca de apa calda. Se fierb inabusit pina cind carnea devine frageda. Cotletele se scot pe o farfurie si se lasa pe marginea plitei. in uleiul ramas se adauga o lingura de faina, o lingura de otet si o lingura de zahar. Se fierbe acoperit un sfert de ora, dupa care sosul fierbinte se toarna peste cotlete si peste garnitura de piure de telina care inconjoara carnea.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post