Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se condimenteaza cu sare si piper si se frige cca
Carnea de caprioara se prajeste pe ambele parti, se adauga zarzavaturile, boabele de ienupar, ceapa.Se condimenteaza cu sare si piper si se frige cca 45 de minute in cuptor la 180° – 200°C la foc moderat. Cand carnea este gata, se scoate din tava, raman doar zarzavaturile care se clocotesc cu doua linguri de gem de afine. Dupa strecurare, sosul se ingroasa cu frisca, se potriveste gustul cu sare si piper.
Perele se spala, se taie in doua, se scot semintele, se fierb in vin alb cu zeama de lamaie timp de 10 minute.
Cotletele feliat se aranjeaza pe garf pe un platou incalzit si se serveste cu pere umplute cu gem de afine. Garnituri potrivite: ciuperci de padure si cartofi crocanti prajiti cu aschii de migdale.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post