Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa, pe ambele parti. S
Cotletele se bat cu ciocanul de carne, apoi se presara cu sare si piper si se trec prin faina. Se pun la prajit in untura incinsa, pe ambele parti. Se scot apoi, iar in untura ramasa se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile feliate. Se stinge apoi cu vin si se rastoarna peste cotlete. Se adauga putina apa calda si se lasa la fiert inca 10-20 de minute. Se potriveste la gust de sare si piper si se adauga smantana, dupa preferinte.
Se servesc cu garnitura de orez si cu sosul de ciuperci turnat peste.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan Curcan umplut
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala