Cotlele de caprioara

Cotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se adauga apoi cotletele. Se intorc pe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-8 cotlete
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei
  • 250 gr ciuperci
  • 1 jumatae pahar vin alb

Mod de preparare

Cotletele se taie dupa care se bat cu batatorul si se sareaza. Se pune unt si uleiu intr-un vas, pe foc mic si se adauga apoi cotletele. Se intorc pe ambele parti pana se albesc, dupa care se toarna vinul, se adauga ciupercile feliate si se baga vasul in cuptorul incins. Cand vinul incepe sa scada iar cotletele s-au rumenit, se scot din cuptor.


Cotletele se servesc calde.

Alte retete:

Sarmale de post

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors