Ciocarlii cu mere

Ciocarliile se curata si se spala dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Merele se curata, se taie felii si se calesc in unt, intr-un vas, pe foc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciocarlii
  • 1 kg mere
  • 1 ceasca smantana
  • 3 linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Ciocarliile se curata si se spala dupa care se pun la fiert in apa cu sare. Merele se curata, se taie felii si se calesc in unt, intr-un vas, pe foc mic, pana raman o pasta scazuta bine. Se pune aceasta marmelada intr-un vas iar deasupra se asaza ciocarliile fierte si sarate. Se toarna smantana peste ele si se servesc.


Se servesc calde.

Alte retete:

Chiftele

Placinta de dovleac

Sarmale de post

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza rapida pe lipie libaneza

M-am gandit sa te invat sa-ti pregatesti o pizza, altfel de cum ai mancat-o pana acum. Mult mai simpla, mult mai rapida: pe...

Pizza rapida pe lipie libaneza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide