Carne de vanat

Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei, adaugand condimentele. Se ada

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vanat (fara os)
  • 150 g morcovi
  • ceapa rosie
  • usturoi
  • lamaie
  • piper
  • coriandru
  • foi de dafin
  • mustar
  • otet
  • ienupar
  • zahar
  • 200 ml smantana
  • 50 g faina alba
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Carnea curatata de pielita se lasa o zi in saramura cu legume. Ceapa si morcovii taiati rondele se calesc in putin ulei, adaugand condimentele. Se adauga carnea scoasa din saramura, se toarna putina apa si se fierbe inabusit timp de o ora. Cand carnea s-a inmuiat, se scoate din oala, iar zeama cu legumele se paseaza, dupa care se da prin stercuratoare. Dupa gust se aromatizeaza cu mustar, otet si zeama de lamaie. Se adauga smantana si se fierbe cateva minute (daca sosul nu este destul de dens, se poate face un rantas din putina faina).
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Rulada de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors