Ceapa tocata marunt se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga carnea de iepure si slanina tocata. Se ia de pe foc, se adauga sare, piper, putin ci
Ceapa tocata marunt se pune la calit in unt fierbinte. Se adauga carnea de iepure si slanina tocata. Se ia de pe foc, se adauga sare, piper, putin cimbru, vin, galbenusurile si albusurile batute spuma tare. Compozitia se toarna intr-o oala tapetata cu felii de slanina. Se pune la fiert, in baie de abur, la cuptor. Dupa o ora se rastoarna pe un platou si se indeparteaza feliile de slanina.
Se serveste cu diferite sosuri.
Alte retete:
Chiftele
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala