Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie)

Pregatirea ingredientelor: Pestele se taie bucati. Spanacul se fierbe si se stoarce bine. Ardeii se taie bastonase. Morcovul se feliaza. Ceapa se tai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g filet de peste
  • 100 g morcov
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3-400 g spanac
  • 250 ml sos de rosii
  • 150 ml smintina lichida
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pregatirea ingredientelor:

Pestele se taie bucati.

Spanacul se fierbe si se stoarce bine.

Ardeii se taie bastonase.

Morcovul se feliaza.

Ceapa se taie pestisori.

Preparare:

Se pune ceapa in uleiul incins, pana devine transparenta.

Se adauga pestele si se condimenteaza.

Se amesteca usor si se lasa pe foc 2 minute, dupa care se adauga si legumele.

Se amesteca din nou foarte usor, si dupa alte 2 minute, se adauga si spanacul, urmat de sosul de rosii si smantana.

Se amesteca usor sa nu se striveasca pestele si se lasa asa sa fiarba inca 5 minute.

Poate fi servit cu mamaliguta
Reteta Toskanapfanne (mancarica de peste la tigaie) a fost propusa de MAYA

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...

Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala