Cuptorul se incalzeste la 180°C. Untul se topeste intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca. Se ia cratita de pe foc si se adauga laptele.
Cuptorul se incalzeste la 180°C.
Untul se topeste intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca.
Se ia cratita de pe foc si se adauga laptele.
Se pune oala iarasi pe foc si se lasa sa fiarba 2 minute pana se ingroasa.
Se ia de pe foc si se adauga cascavalul.
Se adauga tonul din conserva cu tot cu ulei si la sfarsit porumbul. Se pune sare si piper.
O forma pentru gratin se unge cu unt, rosiile se taie felii si se pun pe fundul formei apoi se toarna compozitia cu ton.
La sfarsit se adauga pesmetul si se baga la cuptor pentru 20 minute.
Reteta Ton gratinat a fost propusa de Bianca-21
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala