Pentru aluat se amesteca ingredientele cu robotul de bucatarie. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde aluatul. Se inteapa cu furculita.
Pentru aluat se amesteca ingredientele cu robotul de bucatarie. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde aluatul. Se inteapa cu furculita. Ceapa se toaca si se distuie cu sosul de rosii 10 min. Se pune praf de chili, sare si piper. Dovlecelul se spala si se taie felii, ardeii fisii iar vinetele se taie cuburi. Crevetii se prajesc in ulei citeva minute. Mozzarela se taie bucati iar branza gouda se rade. Aluatul se unge cu pasta de tomate si se pun peste el legumele, crevetii si brinza. Se da la cuptor 35 min la 175 grade.
Se lasa sa se taceasca in tava si se taie patrate.
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala