Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor. Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in buca
Pestele se curata, se spala, se indeparteaza capul, se taie in 12 felii si se sareaza usor.
Ceapa si usturoiul curatate si spalate se taie in bucati de 3 cm lungime si se inabusa in 4-5 linguri ulei.
Bucatile de peste se prajesc usor in restul de ulei, apoi se pun intr-o cratita mai mare cu uleiul respectiv si vinul si se fierbe 5 min.
Se adauga sare, piper, ceapa si usturoiul inabusite, verdeturile taiate marunt, maslinele fara simburi si se fierbe 5 min.
Se serveste rece
Ca avem o friptura de pui, un peste la gratar sau orice altceva, o garnitura colorata inveseleste automat farfuria. Azi am...
Piure de mazare cu cartofiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala