Stiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate de pe oase. Intre timp ceapa si c
Stiuca se curata de solzi si maruntaie, apoi se spala si se coate pielea, care se pune de o parte. Carnea se scoate de pe oase. Intre timp ceapa si ciupercile se toaca marunt, dupa care se pun la calit, pe foc mic. Se pun si ficateii la fiert. Painea se inmoaie in lapte, apoi se trece prin masina de tocat impreuna cu carnea, ficateii, ciupercile si ceapa. Se adauga sare, piper, zahar, 3-4 linguri cu apa si se amesteca totul pana devine o pasta. Se introduce albusul de ou batut spuma, zeama de lamaie, doua linguri cu ulei si se amesteca usor. Se umple pielea de stiuca, se leaga la capete si se inveleste intr-un tifon, care se leaga strans, ca pestele sa-si pastreze forma.Se pun legumele la fiert, dupa care se adauga pestele umplut. Dupa ce pestele a fiert, se scoate din apa si din tifon si se pune intr-o tava, se adauga ulei, o rosie taiata felii, sare, boabe de piper, jumatate de pahar cu vin si se introduce in cuptor sa se rumeneasca.
Mancarea se serveste cu hrean, cu sos tartar sau se asaza in aspic.
Alte retete:
Tocanita de pui
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post