Stiuca cusuta

Stiuca se curata si apoi se intoarce pielea pe partea cealalta asa cum stim ca se curata stiuca. Carnea ramasa impreuna cu pestele afumat se dau prin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o stiuca de 1 kg
  • un peste afumat
  • circa 300 gr
  • doi cartofi medii
  • marar
  • patrunjel
  • doua oua

Mod de preparare

Stiuca se curata si apoi se intoarce pielea pe partea cealalta asa cum stim ca se curata stiuca. Carnea ramasa impreuna cu pestele afumat se dau prin masina, apoi se amesteca cu ouale si legaturile de verdeata. Compozitia rezultata se introduce in stiuca care apoi este cusuta cu ata si se pune la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Dupa circa 15 min se stropeste cu putin vin alb si se mai lasa circa 30 de minute la foc mediu.
Se poate servi cu cartofi natur.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa...

Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide