Stiuca cu vin si ciuperci

Stiuca se curata, se spala si se taie bucati. Untul se pun in tigaie la infierbantat si se adauga bucatile de stiuca la rumenit pe foc mic. Cand sunt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 stiuca
  • 200 gr unt
  • 1
  • 5 pahar vin alb
  • 1 ceapa
  • 150 gr ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 pahar apa
  • 3 oua
  • sos alb

Mod de preparare

Stiuca se curata, se spala si se taie bucati. Untul se pun in tigaie la infierbantat si se adauga bucatile de stiuca la rumenit pe foc mic. Cand sunt gata se asaza intr-un vas, impreuna cu ciupercile taiate bucatele, cu ceapa feliata, vinul si apa. Vasul se introduce la cuptor, la fiert pana ce compozitia scade. Se face un sos alb, potrivit la gust de sare si piper si amestecat bine cu trei galbenusuri crude.


Stiuca se serveste cu sosul alb, cald.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors