Stiuca cu mere si frisca

Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g file de stiuca
  • 200 g mere
  • 50 g pesmet
  • 5 linguri ulei
  • 300 ml sos tartar
  • 100 ml frisca
  • jumatate de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet.

Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti pana devin rosii. Amestecam sosul tartar cu merele razuite si adaugam zeama de lamaie.

Batem frisca tare si o adaugam la amestecul de mere, racim sosul obtinut.

Servim pestele cu cartofi noi cu unt si cu sosul cu mere.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui cu ciuperci

Ciorba radauteana

Supa de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors