Somon la aburi cu spumant

Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se in

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portii somon (ca. 200 g fiecare)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 125 ml apa
  • 500 ml vin spumant demisec
  • 100 g masline fara samburi - maruntite
  • 50 g salata - maruntita
  • 10 rosii cherry
  • 1 lingura piper macinat mare

Mod de preparare

Somonul si uleiul de masline se pun intr-o tigaie grea. Rosiile cherry se spala si se taie in doua. Impreuna cu maslinele si cu salata maruntita se incalzesc intr-o oala. Se condimenteaza cu piper si sare. Se adauga peste portiile de somon si se coc la aburi timp de 8 minute. Inainte de a servi, se toarna spumantul deasupra.
Cu cartofi copti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors