Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece medalioanele de somon. Coacem cartofii in cuptor. Pe un gratar incins asezam somonul si il lasam
Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece medalioanele de somon.
Coacem cartofii in cuptor.
Pe un gratar incins asezam somonul si il lasam sa se rumeneasca pe fiecare arte timp de 20 min.
Intre timp preparam sosul alb.
Topim margarina intr-un ibric, punem faina, si adaugam apa/laptele de soia. Nu trebuie sa fie cocoloase.
Condimentam sosul cu sare, piper boabe si macinat.
Il lasam sa se raceasca la temperatura camerei.
Somonul se serveste cu sosul alb
Alte retete cu somon:
Somon glazurat
Somon in custa aromata la cuptor
File de somon la gratar
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala