Somon cu fenicul

File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr file somon
  • 2 radacina fenicul
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 gr morcovi
  • 100 gr telina
  • 1 lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

File-ul se feliaza subtire, usturoiul se cresteaza in patru, in cinci locuri, morcovii si telina se taie bastonase micute, feniculul se feliaza. Intr-o tigaie, in uleiul incins, se rumeneste putin usturoiul. Se scoate si se pune feniculul, care se prajeste pe ambele parti pana se inmoaie si se scoate din tigaie. Se adauga pestele, peste care se presara sare, piper si sucul de la o jumatate de lamaie. Cand este gata compozitia, se scoate pe o farfurie si se adauga legumele care se calesc.
Se serveste cald, cu felii de lamaie si frunze de fenicul.

Alte retete:

Curcan umplut

Ciuperci la cuptor

Rulada de porc

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors