Se fierbe orzo in apa cu sare la foc iute si descoperit circa 8-10 minute. Se curata castravetele, se taie felioare, se taie somonul in bucatele mici,
Se fierbe orzo in apa cu sare la foc iute si descoperit circa 8-10 minute.
Se curata castravetele, se taie felioare, se taie somonul in bucatele mici, se toaca mararul si se lasa deoparte.
Se strecoara orzo cand e gata, se clateste cu apa rece, se scurge. Se pune in castron si amesteca cu uleiul de masline, somonul, castravetele, mararul. Se toarna zeama de la o lamaie peste pastele cu somon. Se lasa deoparte sa se amestece gusturile.
Se poate servi imediat sau pune la frigider si servi rece(vara).
E ideal in serile de vara, dar si oricand se gasesc castraveti proaspeti si marar verde.Nu am facut decat cu somon afumat, asa cum recomanda reteta.
Reteta Somon afumat cu paste orzo a fost propusa de peruzele
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala