Se iau 4 fileuri de somon si se umplu cu brinza Boursin (aromata cu smochine si miez de nuca), se condimenteaza, se pun intr-o forma termorezistenta u
Se iau 4 fileuri de somon si se umplu cu brinza Boursin (aromata cu smochine si miez de nuca), se condimenteaza, se pun intr-o forma termorezistenta unsa cu unt si se dau la cuptorul preincalzit 180°C.
Intre timp se face sosul: 1 praz tocat calit intro 1 lg de unt si peste care se adauga 0,5 dl coniac.
Se fierbe timp 6-8 min in 2 dl smintina subtire + 1lg de smintina groasa, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si marar uscat, se adauga o mina de creveti decorticati.
Reteta propusa deDan@
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post