Sepie cu mazare

Intr-o tigaie mare se pune uleiul de masline la incins, se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul si rosiile taiate cuburi ,peste care se adauga sepiile

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 persoane: 500g. sepie
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 5 rosii cherry
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 pahar de vin alb sec
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 450g.mazare

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare se pune uleiul de masline la incins, se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul si rosiile taiate cuburi ,peste care se adauga sepiile taiate suvite.Se rumenesc putin ,se adauga usturoiul tocat si paharul vin alb.Se tine pe foc potrivit ,iar cand sepiile sunt patrunse se adauga mazarea.

Se pune sare si piper dupa gust ,iar la final se adauga patrunjelul tocat.
Se serveste pe platou ornat cu salata verde si acompaniat de o Feteasca regala -Jidvei.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors