Racii se spala in mai multe ape, se pun sa fiarba cu usturoi, foaia de dafin, boabe de piper si sare. Nucile se curata si se piseaza. Se amesteca apo
Racii se spala in mai multe ape, se pun sa fiarba cu usturoi, foaia de dafin, boabe de piper si sare. Nucile se curata si se piseaza. Se amesteca apoi cu painea muiata in apa in care au fiert racii si apoi stoarsa si se freaca bine punand cate putin ulei, pana se leaga ca o crema. Se sareaza, pipereaza si se adauga zeama de lamaie. Se aranjeaza pe un platou rotund iar imprejur se pun coditele de raci.
Se servesc reci.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Chiftele
Tocanita de pui
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala