Crestati rosiile si puneti-le in apa clocotita. Curatati-le de pielita, scoateti semintele si tocati marunt. Asezati sardinele pe o farfurie si presar
Crestati rosiile si puneti-le in apa clocotita. Curatati-le de pielita, scoateti semintele si tocati marunt. Asezati sardinele pe o farfurie si presarati deasupra coaja de lamaie rasa, apoi adaugati si zeama. Asezonati cu sare si piper. Caliti ceapa in ulei de masline, cu putina sare, intr-o tigaie cu fundul gros. Dupa trei minute, adaugati usturoiul si caliti inca un minut, iar apoi lasati-l sa se raceasca. Adaugati rosiile, ardeiul iute, verdeturile si miezul de paine si amestecati. Presarati putin din acest amestec pe fundul unui vas de ceramica uns cu ulei, in care sa incapa fileurile rulate. Apoi puneti ceva mai mult din amestec pe fiecare fileu si rulati. Asezati rulourile in vasul de ceramica, presarati deasupra restul amestecului de verdeturi, semintele de pin si tulpinile de fenicul, stropiti cu ulei de masline si coaceti intr-un cuptor incins timp de 8-10 minute, pana devin crocante si aurii.
Alte retete:
Ardei umpluti
Peste gatit in stil marocan
Placinta de dovleac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post