Sardinele la cuptorse fac foarte repede. Mai intai se incinge uleiul intr-o tigaie, ceapa se taie inele si usturoiul se toaca marunt apoi se calesc in ulei. Se adauga dovleceii taiati bucatele si se la
Uleiul se incinge intr-o tigaie, ceapa se taie inele si usturoiul se toaca marunt apoi se calesc in ulei. Se adauga dovleceii taiati bucatele si se lasa 5 minute pe foc. 2 linguri de cimbru macinat se pun peste ceapa si se ia de pe foc. Jumatate din compozitia cu dovlecei se pune pe fundul unei forme de gratin. Se adauga sardinele si jumatate din cantitatea de parmezan. Se adauga restul compozitiei cu dovlecei si se presara restul de cimbru tocat. Ouale se bat putin, se amesteca cu laptele, sare si piper si se toarna peste legume si peste. Se presara parmezan si se baga la cuptor la 180°C pentru aproximativ 20-25 de minute.
Se serveste cald. Reteta Sardine la cuptor a fost propusa de Bianca-21 Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala