Sardele cu ceapa

Pentru sardelele cu ceapa, se dau sardelele prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa se taie pestisori si se caleste putin, apoi se stropeste cu otet, sare, piper si coriandru.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Este o reteta italiana:
  • 1 kg sardele
  • 500 g ceapa
  • 3 linguri de otet
  • faina de grau
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Pentru sardelele cu ceapa, se dau sardelele prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa se taie pestisori si se caleste putin, apoi se stropeste cu otet, sare, piper si coriandru. intr-un vas se pune un rand de sardele, un rand de ceapa si se repeta, dupa care se lasa la macerat timp de 3 zile.


Sardelele cu ceapa se servesc dupa ce au stat la macerat.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors