Pentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele, se calesc, se adauga o cana de apa si se lasa la fiert. Apoi se amesteca pasta de rosii cu faina.
Pentru saramura de peste cu fructe de mare se toaca legumele,se calesc ,se adauga o cana de apa si se lasa la fiert.Apoi se amesteca pasta de rosii cu o lingura de faina si 3 linguri de apa,se omogenizeaza si se pune peste legume.La sos se adauga sarea,piperul, si busuiocul.Pestele(prajit in ulei separat) se adauga in sos se mai lasa 2-3min la fiert si apoi e gata.
Creveti si Surimii: se fac la grill aproximativ 10 min. cu o lingurita de ulei de masline si usturoi.
Ciupercile sote:se topeste o linura de unt si se pun ciupercile in unt 4-6 min,iar la final sarea ,piperul si patrunjelul.
Eu am facut pentru acest platou, cate un baton de surimii pane.Mie imi place sa mai fac si experimente :P....poti incerca asa sau poti sa lasi surimi facut doar la grill.
Pofta buna! ;)Sper sa va placa reteta mea :)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post