Saramura de macrou cu mamaliguta este foarte gustoasa. Saramura de macrou o puteti face si cu mai mult timp inainte, dar mamaliga inainte de a servi masa.
Saramura de macrou cu mamaliguta este foarte gustoasa. Saramura de macrou o puteti face si cu mai mult timp inainte, dar mamaliga inainte de a servi masa. Pestele se decongeleaza, se curata, se taie capul si coada si se spala in mai multe ape. Se sterge cu un prosop, se portioneaza, se condimenteaza, se ung cu ulei si se frig pe gratar pe ambele parti.
Se amesteca 30 g sare cu 1,5 l apa fierbinte, se adauga boiaua de ardei,i ardeiul iute taiat feliute si cimbrul. Se toarna acest sos peste macrou.
Saramura de macrou se serveste cu mamaliguta.
Un aperitiv usor ce poate fi servit atat la micul dejun cat si la cina, cald sau rece, cum preferati.
Tarta cu branza si carnatiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala