Saramura de crap

Ceapa se curata, se spala, se taie in 4 si se pune pe plita impreuna cu rosiile si ardeii. Se lasa sa se coaca bine, dupa care se spala de coaja neagr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • rosii
  • ardei
  • ceapa
  • usturoi
  • ardei iute
  • crap
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se taie in 4 si se pune pe plita impreuna cu rosiile si ardeii. Se lasa sa se coaca bine, dupa care se spala de coaja neagra si se toaca marunt. Apoi se introduc intr-o cratita cu apa si un pic de ulei si se lasa sa fiarba la foc mic, pina cind apa a scazut; se dauga usturoiul facut mujdei si ardeiul iute. Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai fiarba 3 min.
Se serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors