Saramura de crap

Ceapa se curata, se spala, se taie in 4 si se pune pe plita impreuna cu rosiile si ardeii. Se lasa sa se coaca bine, dupa care se spala de coaja neagr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • rosii
  • ardei
  • ceapa
  • usturoi
  • ardei iute
  • crap
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata, se spala, se taie in 4 si se pune pe plita impreuna cu rosiile si ardeii. Se lasa sa se coaca bine, dupa care se spala de coaja neagra si se toaca marunt. Apoi se introduc intr-o cratita cu apa si un pic de ulei si se lasa sa fiarba la foc mic, pina cind apa a scazut; se dauga usturoiul facut mujdei si ardeiul iute. Se condimenteaza cu sare si piper. Intre timp, crapul se face la gratar bine sarat. Cind crapul este gata, se adauga in saramura si se lasa sa mai fiarba 3 min.
Se serveste in farfurie adinca, astfel incit crapul sa pluteasca in zeama

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala